‘Wie werkt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel woont sinds kort weer in Nieuwegein. Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Afgelopen maandagmiddag reed Wim een rondje door Nieuwegein om op zoek te gaan naar iemand die hem opviel voor het nieuwe portret van de week. Hij belandde in Nieuwegeins nieuwste in aanbouw zijnde wijk Blokhoeve. ‘Wat een mooie opgezette wijk en wat me natuurlijk opviel was de dierenartspraktijk. De dierenarts kwam net aanlopen en ik dacht “die is voor mij” en vandaar deze nieuwe “Wie werkt daar in Nieuwegein”. Wim stelde zoals altijd de vijf dezelfde vragen. Klik hier voor de fotos en de antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren