‘Wie werkt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Het is een bekend gezegde: van het een komt het ander. Zo gaat het ook met dit portret van de week. Verleden week nog was het Gerriet Weber die vertelde dat er meer aan kunst gedaan moest worden. Deze week zijn het de gebroeders Cluistra die een schitterende nieuwe showroom aan de Betuwehaven openen en hun bezoekers naast hun eigen automerk, ook willen laten genieten van Nieuwegeinse kunst. Wat let je dan om beiden samen te voegen en iedereen uit te nodigen om het geheel eens te komen bekijken. Hoe meer ziel, hoe meer vreugd zullen we maar zeggen.’ Klik hier voor de vragen en de antwoorden op de 5 altijd dezelfde vragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren