‘Wie praat daar de boel aan elkaar in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Of ….. zoals deze week, praat daar de boel aan elkaar tijdens de Nieuwegein Awards aankomende zaterdag ?

Arend Bloemink: ‘In Nieuwegein wonen nogal wat mensen die uit één baan of roeping niet genoeg voldoening halen. Mensen die, wanneer ze thuiskomen van hun werk, zich niet op de bank laten zakken en de TV aanzetten, maar dan nog eens leuk wat andere zaken oppakken. Een van die mensen is René Hansen.’ Klik op het fototoestelletje voor de foto’s, het hele verhaal en de antwoorden op de vijf altijd zelfde vragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren