‘Wie loopt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera. Deze week Elisabeth de Bruin.

Wim: ‘Gelooft u in toeval? Of valt iets je gewoon toe, ik heb het al eens eerder geschreven en je kan het geloven of niet, het is me deze week wéér overkomen. Tijdens een mail-correspondentie over deze wekelijkse rubriek werden de antwoorden op de vijf vaste vragen me op het randje van de deadline, die ik bijna niet haalde vanwege mijn overvolle agenda, vanzelf gegeven. Het was Elisabeth die me complimenteerde over deze rubriek en zichzelf afvroeg hoe zij de vragen zou beantwoorden. Ik heb een gaatje gevonden, snel wat foto´s gemaakt en haar een klein kadootje als dank gegeven. (een rolletje boterhamzakjes)’ Klik hier voor de foto’s en de antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Wie loopt daar in Nieuwegein

Wim van Amstel woont sinds kort weer in Nieuwegein. Hij heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij dan ook eigenlijk altijd bij zich als hij door zijn woonplaats loopt. Van Amstel is gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is die man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt, ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert de fotograaf wekelijks opvallende en opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera en hen vijf vragen te laten beantwoorden. Deze week liep Wim over de ‘Gaardes’ en viel hem een zéér goed geintegreerde vrouw op met haar dochtertje, ze hadden een heel leuk gesprek waarin ze veel over haar toekomstige plannen in Nederland vertelde…. Klik hier voor de foto’s en haar antwoorden op de altijd vijf dezelfde vragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk