Katern

Start basiscursus Biodanza

Op woensdagavond 8 september start in Nieuwegein de basiscursus Biodanza onder leiding van Lucie van der Veer. Lucie wil tijdens deze basiscursus van 5 lessen de deelnemers onder andere de kracht van muziek, het dansen zonder pasjes te leren, het bewegen naar meer vitaliteit en het genieten, ontspannen en plezier hebben laten ervaren. Biodanza nodigt je namelijk uit om in beweging te komen en het werkt door in je dagelijks leven en bevordert je gezondheid.

De cursus is voor iedereen toegankelijk. Man of vrouw, jong of oud, lenig of stram. Je danst individueel, samen of met de hele groep. De kosten voor deze basiscursus bedragen € 55,= voor 5 opeenvolgende lessen. Voor Stadspashouders en U-pashouders geldt een korting.

De basiscursus wordt gegeven op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in OBS De Schakel aan de Mendes da Costalaan 132 in Nieuwegein. Graag van tevoren aanmelden, dat kan via het e-mailadres: info@dansbiodanza.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren