‘Wie is daar ‘Goed voor elkaar’ in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week een dubbelportret met Anke van der Spil en Saskia van Gaalen.

Arend Bloemink: ‘Het Dubbelportret van deze Week zit, wanneer ik aan kom lopen op een prachtige zaterdagmiddag, op een bankje voor het huis te genieten van de zon. Na een eerste kennismaking besluiten we lekker in de zon te blijven tijdens het maken van de foto’s. Twee vrouwen. Allebei gescheiden. Samen hebben ze het plan opgevat om de ervaringen die zij hebben opgedaan tijdens en na hun scheidingen te delen met lotgenoten. Een sympathiek initiatief! De eerste bijeenkomst vindt zaterdag 7 november plaats onder de naam Goed Voor Elkaar en de eerste deelnemers hebben zich al aangemeld.’

Klik op het cameraatje hieronder en maak nader kennis met Anke van der Spil en Saskia van Gaalen wanneer zij de vijf, altijd dezelfde, vragen beantwoorden! Voor wie meer wil weten over Goed Voor Elkaar, die stuurt een e-mail aan goedvoorelkaar.a.s@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk