Wethouder onthulde eerste deelauto Nieuwegein

Heeft u ook een auto die de meeste tijd stilstaat? Vraagt u zich wel eens af of de autokosten opwegen tegen het gebruik ervan? Dan is gedeeld autogebruik wellicht een slimme oplossing voor u. Autodelen combineert namelijk het gemak van een auto met het financiële voordeel van gezamenlijk gebruik.

Een deelauto bespaart immers in kosten voor autobezit, onderhoud en verzekering. De gemeente Nieuwegein waardeert het concept, omdat er minder auto’s in het straatbeeld komen en er bewuster autogebruik ontstaat. Via websites als www.greenwheels.nl, www.snappcar.nl en www.mywheels.nl kunt u gebruik maken van een deelauto. Op de laatste twee websites kunt u ook uw eigen auto beschikbaar stellen als deelauto.

Vrijdag 29 november onthulde Hans Reusch samen met directeur Henry Mentink van MyWheels een deelauto bij de Hyundai-dealer Cluistra in Nieuwegein. Cluistra is de eerste autodealer die zijn terrein beschikbaar stelt voor een deelauto van MyWheels.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren