Werkzaamheden aanleg fietspad Ravenswade

Vandaag, maandag 14 januari is begonnen met de aanleg van het vrijliggende fietspad op de Ravenswade. Om de verkeershinder te beperken, voert aannemer KWS in opdracht van Laagraven Investment het werk in vijf verschillende fasen uit. De betrokken bedrijven hebben hierover een brief ontvangen.

De bedrijven aan de Ravenswade blijven te allen tijde bereikbaar. De aansluitende inritten worden vooraf zoals afgesproken in overleg met de bedrijven tijdelijk (deels) afgesloten. Het fietsverkeer krijgt het advies om de omleidingsroute te volgen.

Het voorbereidend werk is in volle gang. De bomen zijn verwijderd, de laatste kabels en leidingwerkzaamheden worden uitgevoerd en de voorbelasting is aangebracht. Vandaag is de aannemer begonnen met de eerste fase van de aanleg van het fietspad.

Voorbelasting
Zand in big bags (1600 kilo per stuk) zijn aangebracht langs de N408 tussen de rotonde Laagraven (onder de A12) en de afrit naar de Ravenswade. Deze voorbelasting is nodig voor het realiseren van de nieuwe noordelijke inprikker. Verder langs de N408 in de andere rijrichting zijn ook big bags geplaats voor de realisatie van de zuidelijke inprikker naar het bedrijventerrein Liesbosch.

Informatie
Voor meer informatie kunt u de website www.nieuwe-infra-liesbosch.nl bekijken. Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van de werkzaamheden, meld u dan aan voor de ‘news alert’ op de website.

De infrastructuur van het bedrijventerrein De Liesbosch wordt verbeterd. Het bedrijventerrein krijgt vanaf de N408 twee nieuwe toegangswegen en de bestaande toegangsweg (Ravenswade) wordt aangepast. Hierdoor verbetert de doorstroming van het verkeer en worden bestaande knelpunten opgelost.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren