Werkzaamheden aan verkeerslichten Zandveldseweg

De gemeente vervangt vanaf deze week de regelkast van de verkeerslichtinstallatie op het kruispunt Zandveldseweg met de Benedenmonde en de oostelijke op- en afrit van de A2. Dit biedt tevens de mogelijkheid om over te stappen op energiezuinige led lampen in de verkeerslichten.
Op maandag 4 en dinsdag 5 oktober gaan de verkeerslichten op dit kruispunt geheel uit. Vanaf dat moment worden alle grondkabels opnieuw aangesloten in de nieuwe regelkast. Gelijkertijd worden de verkeerslichten vervangen door nieuwe exemplaren op basis van led-techniek. Gedurende deze periode kan het verkeer normaal blijven rijden. Wel wordt de rijweg versmald naar één rijstrook per rijrichting om de snelheid van de automobilisten te matigen. Op 5 oktober in de loop van de middag wordt de nieuwe installatie in gebruik genomen.Vanaf woensdag 22 september worden er al enige voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Daarvoor kan het noodzakelijk zijn dat tijdelijk een rijstrook moet worden afgezet. De hinder aan het verkeer is gedurende die voorbereidende werkzaamheden minimaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren