‘Wereldkeuken voor volwassenen’ in Dorpshuis Vreeswijk

Vrijdag 8 november aanstaande start Dorpshuis Vreeswijk weer met de ‘Wereldkeuken.’ Al geruime tijd konden jongeren kennis maken met diverse gerechten uit de wereld, nu is het ook voor volwassenen vanaf 16 jaar mogelijk om gerechten te maken uit verre landen. De eerste keer kunnen deelnemers kennis met gerechten uit Colombia, Syrië, Koerdistan en Indonesië.

‘Wereldkeuken voor volwassenen’ is een kookworkshop voor deelnemers vanaf 16 jaar en is op speciaal verzoek van geïnteresseerden in het leven geroepen. In vier workshops maken de deelnemers kennis met gerechten uit vier verschillende landen. De workshops worden gegeven op vrijdag 8, 15, 22 en 29 november aanstaande van 18.00 uur tot 20.00 uur in Dorpshuis Fort Vreeswijk. De kosten voor deelname voor vier keer bedragen: € 45,-. Deelnemers met een N-pas betalen: € 15,-. Dit is inclusief de maaltijden.

In de kookworkshop staat iedere week een ander land centraal. In deze ronde leert u koken onder leiding van mensen uit landen als Colombia, Koerdistan, Indonesië en Syrië. Zij leren u de lekkerste gerechten uit hun land te maken. Voor neer informatie en aanmelden kunt u een e-,mailtje sturen naar: dorpshuisvreeswijk@gmail.com. Bellen kan ook: 06-21664918.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren