Katern

‘Koken met jongeren in de Wereldkeuken’ voor tieners van 10 tot 14 jaar

Op vrijdag 11 januari 2019 start de derde ronde van de succesvolle activiteit ‘Koken met jongeren in de Wereldkeuken’ in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor jongeren van 10 tot 14 jaar om de wereld te ontdekken door te koken. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van ‘Geins Geluk’ en de inzet van vrijwilligers van Dorpshuis Fort Vreeswijk.

De Wereldkeuken bestaat uit een cyclus van vijf weken en vindt plaats op de vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Aanmelden kan via het e-mailadres: dorpshuisvreeswijk@gmail.com of telefonisch op: 06-21664918. De kosten voor deelname voor 5x bedragen: € 25,-. Jongeren met een N-pas betalen: €10,-. Dit is inclusief de maaltijden.

In de kookworkshop staat iedere week een ander land centraal. Kinderen leren koken onder leiding van gastkoks. In de derde ronde zijn dit gastkoks uit de landen Polen, Sri Lanka, Syrië en Indonesië. Zij leren de kinderen de lekkerste gerechten uit hun land te maken. De kinderen koken voor zichzelf en als afsluiting worden ouders, vrienden en andere belangrijke mensen uitgenodigd om mee te eten op vrijdag 8 februari.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk