Update: Schietpartij in Vreeswijk mogelijk waarschuwing aan een bewoner

Vannacht rond 03.30 uur heeft in Vreeswijk een schietpartij plaatsgevonden. Het gebeurde in de Beatrixstraat.  Tijdens het schietincident waren er drie personen binnen, zij raakten niet gewond. Er zouden meer dan tien kogels zijn afgevuurd. De reden is onbekend. 28 November jl. viel er een dode bij een schietpartij in Nieuwegein op de Apolloburg.

De kogels zijn afgevuurd nabij de Willem Alexanderschool en de Barbarakerk. De politie laat nog niet veel los en doet momenteel onderzoek naar de schietpartij. Het onderzoek is gericht op twee woningen nabij de Beatrixstraat.

Een bewoner laat onze redactie weten geschrokken te zijn. Zij hoorde het schieten wat leek op een machinepistool maar was weer rustig gaan slapen. Zodra meer bekend is houden wij u hier op de hoogte. Weet u meer en/of heeft u foto’s? Laat het ons weten. Foto’s WhatsAppen mag ook: 0646139696.

Update 08-23 uur: De schietpartij in Vreeswijk is vermoedelijk een waarschuwing aan een bewoner van één van de woningen in de Beatrixstraat. In de woning met de rolluiken zou een man wonen met een uiterst crimineel verleden. Het is onbekend wat hij op zijn kerfstok heeft. Eerder waren al banden lek gestoken van de auto van de man.

Momenteel doet de recherche onderzoek naar de schietpartij van vanmorgen. De politie is bezig met een buurtonderzoek en kijkt ook of bewoners camerabeelden hebben die bruikbaar kunnen zijn voor het onderzoek. Om hoeveel daders het gaat kan de politie nog niet zeggen. Ook is niet om welk voertuig het gaat waarmee de daders zijn gevlucht. De politie roept getuigen op zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

 

De Beatrixstraat is afgezet

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren