Weer fietser gewond op de Noordstedeweg

In Nieuwegein is vanmiddag een fietser gewond geraakt na een botsing met een auto. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer op straat behandeld en daarna snel naar het ziekenhuis gebracht met ernstige verwondingen.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur op de Noordstedeweg, vlakbij winkelcentrum City Plaza. De fietser is op de voorruit van de auto geklapt.

Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog niet duidelijk. Er ontstond een lange file als gevolg van de inzet van de hulpdiensten.

Foto: Jaap den Hartogh

6 thoughts on “Weer fietser gewond op de Noordstedeweg

 1. Unknown

  En het is er juist zo overzichtelijken veilig ! …… NOT !

 2. Goos

  Maar omdat de weg hier kaarsrecht is kan er nog veel te hard gereden worden. Wat ik niet begrijp is dat hier, met reconstructies in het verleden, niet direct voor een rotonde is gekozen.

 3. Dick

  Veilig? Als je niet goed uitkijkt of je kunt oversteken dan kun je elke kruising wel als gevaarlijk gaan bestempelen.

 4. H

  Na de laatste herinrichting totaal onoverzichtelijk geworden,als automobilist moet je soms gokken of er niets aankomt…

 5. M van Vliet

  Ik sluit me helemaal bij de vorige spreker ,als het regent of de zon staat laag is het soms voor een automobilist gokken of er niets aankomt omdat het onoverzichtelijk is.

 6. Martin

  Aan de foto te zien dient de fietser voorrang te verlenen. Mééstal (voor de muggenzifters… dat betekent dus Niet Altijd) rijden fietsers gewoon door, vaak met gevaar voor eigen leven, onder het mom van… Ik ben onaantastbaar en als zwakke verkeersdeelnemer krijg tóch de schuld niet…
  Tóch hoop ik dat de fietser snel op knapt…

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk