Week van het Geluk: Deel je geluk! – en geef jezelf een boost

Wist je dat goede vrienden goed zijn voor je gezondheid? Wist je dat je aan je gezondheid kunt werken door stil te staan bij wat er goed gaat in je leven? En wist je dat je je extra energiek en gezond voelt als je al dit geluk deelt? Kortom, geluk en gezondheid gaan hand in hand en af en toe samen eten met anderen is even belangrijk voor je gezondheid dan regelmatig bewegen.

In de Week van het Geluk – 21 tot 27 september – vinden er daarom allerlei activiteiten door heel Nieuwegein plaats die gezondheid en geluk met elkaar verbinden. Deze activiteiten zijn voor en door alle Nieuwegeiners en laten je proeven van wat je elke dag zelf kunt doen om je gezond en gelukkig te voelen. Vrijwel alle activiteiten zijn gratis, of er wordt slechts een kleine bijdrage hiervoor gevraagd.

Een greep uit het programma: op zondag 22 september kunnen Nieuwegeiners de geluksroute fietsen, een tocht door heel de stad langs ‘kunst die gelukkig maakt.’ Op dinsdag 24 september is er het minifestival Proef je geluk op Buurtplein Zuid en op vrijdag 27 september sluit Nieuwegein de Week van het Geluk af met een geluksborrel in de bibliotheek.

Het hele programma is te vinden op de website van De Week van het Geluk. De Week van het Geluk is een initiatief van het Lijfstyle-netwerk Nieuwegein: gemeente Nieuwegein, de vijf Nieuwegeinse gezondheidscentra, bibliotheek De tweede verdieping, theater De Kom, GGD regio Utrecht SportID Nieuwegein en welzijnsorganisatie MOvactor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk