Website over de Binnenstad

De nieuwe website van het project Binnenstad wordt op donderdag 5 juni a.s. officieel geopend door wethouder Evert van Linge. Dit gebeurt om 13.00 uur in het Infocentrum van het gemeentehuis. De site is vanaf woensdagmiddag 4 juni, 12.00 uur ‘live’. U kunt de site bereiken op www.binnenstad.nieuwegein.

Op de site staan actuele berichten, informatie over het ontstaan van de binnenstad, de huidige stand van zaken en de bijbehorende plannen. Daarnaast is het mogelijk de Binnenstad eens vanuit de lucht te zien in het fotoboek. Er is een rubriek veelgestelde vragen met de antwoorden daarbij. Bezoekers van de site kunnen natuurlijk ook via de website vragen stellen of hun reactie geven. Een ieder kan zich via de site ook abonneren op de electronische nieuwsbrief. En er is een meningspeiling.

De gemeente wil de inwoners en belanghebbenden van Nieuwegein zo goed mogelijk informeren over wat er allemaal binnen de gemeente gebeurt. De website maakt het mogelijk alle informatie over het project overzichtelijk bij elkaar te zetten en zo actueel mogelijk te houden. De Binnenstad is het eerste project met een eigen website. Over enkele maanden volgt de site van bedrijvenpark Het Klooster.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk