Katern

Waterpolovrouwen Zwemvereniging Aquarijn Kampioen

Afgelopen zaterdag hebben de waterpolovrouwen van Zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein het kampioenschap van de 1e klasse B behaald. Dat deden de dames door een overtuigende overwinning op Oceanus uit Aalsmeer: 10-3. Door het behalen van het kampioenschap promoveert het team naar de 2e klasse van de Landelijke Bond.

Door de winst afgelopen zaterdag wisten de dames uit Nieuwegein nipt de nummer twee voor te blijven. Met slechts 1 punt verschil werd het kampioenschap binnengehaald. De Zaan 3 werd tweede en moest toezien hoe de beker naar Nieuwegein ging. Het Utrechtse UZSC 4 werd derde met 51 punten.

Het kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse van Landelijke Bond betekent voor Aquarijn een kroon op het werk. De dames zijn overtuigd dat ze zich zullen handhaven in de 2e klasse. In een reactie laten de dames weten het volste vertrouwen te hebben in het nieuwe seizoen en dat ze zich gesterkt voelen door deze winst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!