Warme samenwerking tussen de Kinderambassadeurs en Stichting Balans in Nieuwegein

Kinderambassadeurs Nieuwegein heeft na ‘Nieuwegein Sociaal’ en ‘Fokkesteeg Samen’ nu ook een mooie samenwerking met Balans Nieuwegein. Maandagmiddag 12 oktober jl. hebben de kinderambassadeurs de warme samenwerking met Balans mogen beklinken met het aanbieden van een Teppan Yaki (鉄板焼き) plaat, welke de kinderen gesponsord hebben gekregen van Plomp Makelaars.

Stichting Balans zal een workshop koken voor de Kinderambassadeurs Nieuwegein verzorgen, waarna de kinderen in samenwerking deze activiteit zullen uitbouwen.

‘Een van de doelstellingen van zowel Balans Nieuwegein als van de kinderambassadeurs is dat iedereen kan meedoen in de samenleving en betrokken kan zijn’ aldus Hanny Plomp van Fokkesteeg Samen.

Op de foto: v.l.n.r: Hanan Amnouh, Fay van Zuilen, Max van der Horst, Sterre Spierenburg, Anne Kersbergen, Reijn Horsman (Vince Nagtegaal ontbreekt)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren