Warehouses De Pauw Nederland koopt kavel op Het Klooster in Nieuwegein

De koopovereenkomst is getekend. Warehouses De Pauw (WDP) Nederland wordt eigenaar van een tweede kavel op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. WDP is een internationaal bedrijf dat onder meer logistieke magazijnen en kantoren bouwt op logistieke hotspots. Het bedrijf is sinds 2012 al eigenaar van het pand waar voorheen V&D gehuisvest was en nu het bedrijf Fiege Nederland. Nu is een koopovereenkomst gesloten voor de aangrenzende kavel. De kavel is ruim 24.000 m2 groot.

Centrale ligging
Wethouder Johan Gadella: “WDP is al bekend met ons bedrijvenpark. Fijn dat dit internationale bedrijf, uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar 2017’, zijn grondbezit uitbreidt in Nieuwegein. Hiermee is een deel van de oostkant van het bedrijvenpark, langs de A27, volledig uitgegeven. Op de kavel wordt een duurzaam bedrijfspand gerealiseerd. Het Klooster is in trek. Steeds vaker kiezen ondernemers voor ons duurzame bedrijvenpark. Met name groeiende MKB-bedrijven en distributiebedrijven. De centrale ligging, in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27, is een belangrijke reden om voor Nieuwegein te kiezen.”

Interesse in een kavel? De gemeente Nieuwegein geeft op het bedrijvenpark nog kavels uit. Ondernemers die interesse hebben om zich op daar te vestigen, kunnen contact opnemen met Jeanette Verbeek of Barbara Timmermans van de gemeente Nieuwegein.

Op de foto van links naar rechts: Remco van Iersel (WDP), wethouder Johan Gadella en mevrouw Mariëtta van Wijk (WDP) 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren