Wandklok maken bij KunstGein Podium

Op dinsdag 29 september aanstaande kunnen geïnteresseerden een wandklok komen maken tijdens een workshop bij het KunstGein Podium in het Atrium (begane grond) van het Stadhuis in Nieuwegein. Het begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Wil je nooit meer te laat zijn? dat kan. Maak nu je eigen wandklok en je maakt de klok zo mooi dat je je ogen er niet vanaf kan houden.

Tijdens de workshop laten Hennie van Ling en Monique Willemse stap voor stap zien hoe je op een eenvoudige manier een wandklok kunt maken. Voor de wijzerplaat wordt gebruikt gemaakt van een schildersdoek (30 x 30 cm) en deze ga je beschilderen met acrylverf. Na het drogen van het doek zal het uurwerk worden geplaatst.

De workshop is geschikt voor beginners en andere liefhebbers. Het benodigde materiaal is aanwezig. Advies: ‘Trek kleding aan die tegen een spatje verf kan!’ Er is plaats voor max. 6 personen dus wees er snel bij en schrijf je in voor deze workshop. Inschrijving tot 15 september via het e-mailadres: inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Wandklok. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 20,- incl. koffie/thee. Stadspas is geldig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk