Katern

WandelgroepLOOP loopt 35 verjaardagboxen bij elkaar met sponsorwandeling

Op 5 november 2016 vierde wandelgroepLOOP haar 5e verjaardag samen met haar wandelaars met een sponsorwandeling voor Stichting Jarige Job. Jarige Job maakt kinderen, die in armoede opgroeien, blij met een verjaardagbox van € 35,00. In deze verjaardagbox zit een verjaardagscadeautje voor de jarige job, iets lekkers om te trakteren op school en slingers om het huis te versieren. De opbrengst van de sponsorloop is uiteindelijk € 1.070,- geworden. Met dit mooie eindbedrag maakte de Stichting Jarige Job weer 35 kinderen blij met een verjaardagsbox want ieder kind verdient namelijk een verjaardag!

Vanaf 9 januari 2017 loopt WandelgroepLOOP weer met zeven groepen rond in Maarssen, Vleuten, Nieuwegein en Hoograven-Utrecht. Deze wandelingen zijn 6-8 km lang.

De eerste keer meelopen + de eerste keer koffie is gratis , dus kom gewoon een keer meelopen met onze gezellige WandelgroepLOOP. Meer informatie over WandelgroepLOOP is te verkrijgen middels een e-mailtje naar smitejj@dds.nl of bel naar: 06-22767450.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk