Waar is Jinx?

Ten einde raad meldt de eigenaar dat haar rode kater Jinx niet is thuis gekomen. “Normaal gesproken blijft hij altijd in de buurt, ik zie hem altijd wel ergens lopen of op een bankje zitten aan de overkant van de Otterweide. Ook is hij zo thuis als ik hem roep. Doordeweeks laat ik hem altijd buiten, als ik uit mijn werk kom. Meestal blijft hij dan een paar uur buiten en haal ik hem voordat ik ga slapen weer naar binnen. Hij is in ieder geval nog nooit een nacht buiten geweest. Als ik zelf ’s avonds weg ben geweest en kom aanrijden met de auto dan komt hij me al tegemoet lopen om mee naar binnen te gaan,” vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein.

Op donderdagavond 16 april jl. kwam de eigenaresse thuis maar zag haar kat Jinx helaas niet. De eigenaresse heeft nog een rondje door de wijk Batau Noord gelopen maar vond hem niet.

Jinx is cypers rood met een witte bef, witte voetjes voor en achter heeft hij witte laarsjes. “Jinx is een hele amicale kat. Hij loopt op mensen af en wil dan graag over zijn buik geaaid worden. Ook kan hij heel hard spinnen. Hij is vooral herkenbaar aan de zwarte vlekjes op zijn neus. Als hij ergens opgesloten zou zitten dan zou hij waarschijnlijk heel hard miauwen. Als hij namelijk niet snel genoeg naar buiten wordt gelaten dan kan hij net zolang miauwen totdat hij wel naar buiten wordt gelaten,” aldus de eigenaresse.

Weet u waar Jinx is? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten, telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren