VVD Nieuwegein op campagne door de binnenstad

Op woensdag 2 maart aanstaande volgen de verkiezingen voor de provinciale staten. Deze verkiezingen zijn voor de VVD van bijzonder belang omdat zij het kabinet Rutte aan een meerderheid wil helpen in de eerste kamer. De VVD is dan ook met een intensieve campagne bezig en in dat kader trekt het provinciale campagneteam door de provincie. Afgelopen zaterdag 19 februari deed het team middels de campagnebus ook Nieuwegein aan.
Lokale politici trokken afgelopen zaterdag samen met de provinciale kandidaat-statenleden en een aantal landelijke VVD prominenten door het centrum van Nieuwegein. Daarnaast was er ook een JOVD afvaardiging van de VVD, de jongeren organisatie, aanwezig. Raadsleden Edwin van Straten, Shekoen Ramautarsing en Henk Jan Schat heetten het campagneteam welkom, waarna de groep door Cityplaza werd begeleid.Shekoen: ‘Het was een warme ontvangst en toch wel heel bijzonder te zien hoe de ontmoeting van deze politici met de Nieuwegeinse burgers plaatsvond. Ondanks de kou toonden de mensen veel belangstelling en stond men open voor een praatje. Er werden zelfs nog goede suggesties gedaan waar de VVD de komende tijd stevig op gaat doorpakken. De VVD zal zich vanuit de provincie blijven inzetten voor goede bereikbaarheid, lage lasten, voldoende betaalbare woningen en een goede economische infrastructuur binnen de provincie.’ Klik hier voor de foto’s.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: