Vrouwenpraatgroep verzet naar de middag

Het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn Nieuwegein organiseert

elke laatste vrijdag van de maand een vrouwenpraatgroep. Tijdens de bijeenkomst van vorige maand werd er gepraat over ‘Overleven met de euro’. Dit onderwerp werd gekozen door de aanwezige vrouwen.

Op 28 november vindt de volgende praatgroep plaats. Het onderwerp zal zijn ‘Relaties’. Het gaat hierbij voornamelijk over man/vrouw of vrouw/vrouw relaties. Het hebben van relaties kan van groot belang zijn in een mensenleven.

De vraag is wat men hieronder verstaat, hoe gaat men nieuwe relaties aan en wat is belangrijk in een relatie? Hoe wordt er nu gedacht over de verschillende samenlevingsvormen en het traditionele huwelijk?

Vrouwen uit alle culturen worden uitgenodigd om hierover mee te praten.

Voorheen vond de vrouwenpraatgroep op de vrijdagochtend plaats, voortaan wordt dit elke laatste vrijdagmiddag van de maand. De toegang is gratis. Van te voren aanmelden is niet nodig. Plaats: buurtcentrum Kerkveld, Kerkveld 63. Datum: vrijdag 28 november van 13.15 uur tot 14.45 uur. Er is géén kinderopvang aanwezig. Voor informatie kunt u bellen met Mariska Eiflaar; 06 – 54 6050 06.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren