Vrouwendag in Nieuwegein

Zondag 11 maart aanstaande is het weer Vrouwendag in Nieuwegein. Het thema dit jaar is: ‘Vrouw in relatie tot…’ ‘En die drie puntjes…, die symboliseren de veelzijdigheid van de vrouwendag, zoals die gehouden gaat worden op zondag 11 maart 2012’ aldus de organisatie. Vrouw in relatie tot… mode…, maar ook tot muziek, kunst, dans en eigen talenten. Vrouw in relatie tot… spiritualiteit…, maar ook tot vrolijkheid en bij jezelf blijven. Vrouw in relatie tot… zakelijk succes…, maar ook tot zelfreflectie en zelfvertrouwen.

Een vrouwendag waar vrouwen van welke leeftijd, welke levensopvatting en welke cultuur dan ook, van harte welkom zijn. Er worden diverse workshops gegeven. Maar er zijn ook optredens, iets over lichaamsbeweging, mode, relaxen, Wellnes en er zal ook veel gelachen worden. Natuurlijk ontbreekt lekker eten niet en vooral kun je op de Vrouwendag andere vrouwen ontmoeten.

Alle voorgaande Vrouwendagen in Nieuwegein waren gratis toegankelijk. Dit jaar moet voor het eerst een entreeprijs gevraagd worden. Marjo Boxman: ‘Daar balen we allemaal ontzettend van, maar het is niet anders. Iedereen weet dat subsidiepotten verdwenen zijn of gehalveerd. En niemand kan een feest organiseren zonder geld. Maar met die entreeprijs van vijf euro zijn verder wel al die spectaculaire workshops en optredens gratis. Alleen voor de spirituele zolder, voor de hapjes en de behandelingen wordt een kleine vergoeding gevraagd.’ De Vrouwendag wordt gehouden in buurtcentrum Feniks aan de Nedereindseweg en duurt van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk