Vrouw mishandeld in het verkeer

Vrouw mishandeld in het verkeer

Op de Zandveldseweg in Nieuwegein zuid heeft de bestuurder van een zwarte bestelbus een automobiliste geslagen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Het begint op dinsdagochtend 29 maart 2016 in de ochtendspits op de Zuilense Ring bij Maarssen als de 52-jarige automobiliste vlak voor de verkeerslichten bij de A2 wil invoegen. Omdat het druk is, kost dat haar wat moeite. Als ze even later voor het rode verkeerslicht staat, ziet ze dat een zwarte bestelwagen heel dicht achter haar tot stilstand komt en de man aan het stuur toetert. Ze maakt een handgebaar om te vragen wat er is.

De vrouw merkt dat de bestuurder van de bestelwagen haar blijft volgen. Hij roept zelfs dingen naar haar. Als ze bij afslag Nieuwegein-zuid komt, volgt het busje haar bij de afslag. Ze rijdt door, maar bij de Zandveldseweg moet ze stoppen voor rood licht met de kruising met de Henrie Dunantlaan. Even later snijdt de man haar de weg af. Hij stopt, stapt uit en begint tegen haar te schelden. Hij zegt dat ze hem eerder op de Zuilense Ring de weg had afgesneden en vervolgens haar middelvinger had opgestoken. Dan wordt hij zo boos, dat hij haar hard in haar gezicht slaat.

Signalement verdachte: Een lange man van rond de 60 jaar met een slank postuur. Hij heeft een langwerpig gezicht en kort grijs vlassig haar. De man droeg een legergroene jas, dat was mogelijk zijn werkkleding. De man reed in een zwarte bestelbus van het merk Citroën, type Jumpy.

Heeft u iets van deze mishandeling gezien of weet u misschien wie de verdachte is, neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844.20160509_zandveldseweggroot

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk