Vrijwilligers van de AHN staan voor u klaar

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) ondersteunt al bijna 50 jaar (kwetsbare) mensen in hun leefomgeving om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en om de regie op hun eigen leven te behouden. Ook brengen ze gezelligheid bij de mensen thuis, een luisterend oor of gewoon een praatje bij een kopje koffie. Even een frisse neus halen met een kleine wandeling en weer genieten van de opbloeiende natuur. Een vaste en gescreende vrijwilliger van de AHN komt graag bij u langs voor een gezellig praatje of een wandelingetje in de lentezon.

De AHN-duofietsen zijn ook weer gesmeerd en staan klaar voor het nieuwe fietsseizoen. De AHN-duofietsen zijn echter ook beschikbaar voor mantelzorgers om samen met hun naaste te gaan fietsen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein en u ontvangt dan meer informatie hierover.

Heeft u meer behoefte aan praktische hulp (klusje in huis, licht tuinonderhoud, administratie, hulp bij boodschappen doen), ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Mocht u dus een (hulp)vraag hebben of behoefte hebben aan gezelligheid, ontspanning, een maatje, of een praktische vraag; belt u gerust de AHN. Zij staan u graag persoonlijk te woord om samen naar een oplossing te kijken. Voelt u zich aangesproken om als vrijwilliger actief te worden bij de AHN, ook dan ziet de AHN uw reactie graag tegemoet.

Hoe is de AHN te bereiken?
Zij zijn voor hulpvragen iedere werkdag bereikbaar via het telefoonnummer: 030- 60 67 409 (tussen 10.00-12.30 uur) en per e-mail op: info@hulpdienstnieuwegein.nl. U kunt ook een aanvraag doen door het contactformulier op de website in te vullen, daar kunt u ook terecht voor meer informatie. De AHN gaat, conform de AVG, vertrouwelijk om met uw hulpvraag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk