Vrije inloop Coronavaccinatie vanaf donderdag 13 januari in o.a. Nieuwegein

De piek van de boostercampagne is geweest. Daardoor is er weer ruimte zonder afspraak te prikken. Iedereen die aan de ‘beurt’ is, kan binnen openingstijden langskomen voor een prik. Vanaf donderdag 13 januari op bijna al de vaccinatielocaties met uitzondering van Amersfoort. Daar kan men vanaf maandag 17 januari aanstaande terecht omdat eerst een nieuwe locatie moet worden ingericht.

Vrije inloop Coronavaccinatie
Vanaf vanmiddag start de GGD Regio Utrecht weer met vrije inloop op de Jaarbeurs en vanaf morgen op alle andere locaties met uitsluiting van de Rijtuigenloods in Amersfoort. Voor de 1e, 2e èn de boosterprik. De 1e prik is altijd zonder afspraak gebeleven, de 2e èn de boosterprik zijn nu ook weer zonder afspraak te halen. De piek van de boostercampagne is geweest. Daardoor is er weer ruimte om inwoners zonder afspraak te prikken. Iedereen die aan ‘de beurt’ is, kan binnen openingstijden langskomen voor een prik

Vaccinatielocaties
Per direct, woensdag 12 januari kunt u terecht in de Jaarbeurs, Utrecht. Vanaf donderdag 13 januari kunt u op alle priklocaties terecht zonder afspraak met uitsluiting van de Rijtuigenloods in Amersfoort. Vanaf donderdag 13 januari kunt u dus terecht op locaties Amersfoort Meander, Expo Houten, Nieuwegein, Woerden en Veenendaal, en ook op de Jaarbeurs in Utrecht. Vanaf maandag 17 januari is er ter vervanging van de Rijtuigenloods een nieuwe locatie in Amersfoort, waar ook direct vanaf opening vrije inloop is.

De locatie in Nieuwegein

Voor wie vrije inloop?
De 1e en 2e prik zijn voor iedereen van 12 jaar en ouder. De boosterprik is voor iedereen van 18 jaar en ouder. U kunt zonder afspraak langskomen voor een vaccinatie binnen openingstijden. Kijk voor het actuele overzicht van de openingstijden van de vaccinatielocaties op deze website.

Leeftijdsgroep van 5 tot en met 11 jaar
Binnenkort krijgen ouder(s)/verzorger(s) van kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 11 jaar een uitnodiging voor een coronavaccinatie van hun kind(eren). Vanaf 18 januari worden de eerste uitnodigingen verstuurd. Voor deze groep is de vaccinatie op afspraak. U kunt voor deze groep nog geen afspraak maken.

Afspraak maken
Wilt u toch een afspraak maken? Maak online uw afspraak via planjeprik.nl.

Online uw afspraak maken, kan 24 uur per dag. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. Vindt u dit zelf lastig om te doen? Misschien kan iemand uit uw omgeving u hierbij helpen. Ook kunt u bij de bibliotheek terecht om hulp hierbij te vragen. Wellicht is het volgende filmpje een handig hulpmiddel voor u Digisterker – uitlegprikafspraak.nl

Maakt u liever telefonisch een afspraak voor een boostervaccinatie? Houdt u er rekening mee dat het druk is op onze lijnen en dat er mogelijk een wachttijd is of dat u er niet doorkomt. Het beste belt u dan in het weekend. Dan is het een stuk rustiger. Maak dan ook direct een afspraak voor uw partner of begeleider. Telefonisch kunt u uw afspraak voor een boostervaccinatie maken via ons regionale nummer. U belt de GGDrU op 030-630 54 00 zeven dagen in de week van 08.00 tot 20.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren