Vriendenclub in ’t Onderonsje stopt er mee

Afgelopen vrijdagavond was de laatste bijeenkomst van de vriendenclub in ’t Onderonsje aan de Nijemonde in Nieuwegein zuid. Deze vriendenclub, ontstaan na het ontbinden van de Computer Contactgroep Nieuwegein (CCN), zag haar leden bestand teruglopen. Vooral veel ouderen kwamen op deze maandelijkse avond af om gezellig onder elkaar te zijn.

De CCN, opgericht op 17 januari 1986, had in haar hoogtijdagen 330 leden. Op 10 mei 2013 werd de computerclub opgeheven en werd de vriendenclub opgericht. Bert van Sandwijk: ‘Door langdurige vakanties, fysieke problemen, langdurige ziekte en overlijden is het aantal vaste bezoekers van deze maandelijkse ontmoetingsavond in ’t Onderonsje teruggelopen tot ongeveer 15, waardoor iedereen vond, dat we er maar mee moesten stoppen.’ Frans Evers en Jos van Vogelpoel schoven vrijdagavond even aan en interviewde de twee ereleden: Jan de Groot en Bert van Sandwijk.

Frans Evers interviewt Jan de Groot en Bert van Sandwijk, de twee ereleden van de club

 

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren