Vreeswijkse puddingbroodjes voor het goede doel

Diverse ondernemers en instellingen zijn een leuke puddingbroodjes actie begonnen. De opbrengst gaat naar diverse lokale instellingen. De puddingbroodjes worden gemaakt en gesponsord door Banketbakkerij Tamminga en Verweij. Leden van Scouting Vreeswijk bezorgen de broodjes op Koningsdag bij u thuis als u binnen Nieuwegein woont. Bestellingen van buiten Nieuwegein kunnen opgehaald worden bij het clubhuis van Scouting Vreeswijk, Fort Vreeswijk 4, 3433 ZZ Nieuwegein.

Bestel maar!
De oranjebroodjes kosten 4 euro per 2 stuks. De opbrengst komt ten goede aan Scouting Vreeswijk, Oranjevereniging Vreeswijk en wijkmagazine de Beugelaer. De broodjes kunnen per 2 stuks besteld worden met een maximum van 12 per bestelling. Grotere bestellingen zijn mogelijk door meerdere malen te bestellen met dezelfde gegevens. Hier vindt u het bestelformulier.

Bezorging en ophalen vindt plaats op Koningsdag, dinsdag 27 april. Bestellingen van buiten Nieuwegein kunnen die dag worden afgehaald in het clubhuis van de Scouting op Fort Vreeswijk 4 in Nieuwegein.

Over Scouting Vreeswijk
Scouting Vreeswijk staat in niet-coronatijd op Koningsdag elk jaar met een kraam bij de Barbarakerk met bijvoorbeeld oranje tompouces, als onderdeel van jaaractiviteiten en om het kamp voor scouting leden mogelijk te maken. Dit jaar is de scouting op zoek naar alternatieve acties, een lastige taak die veel creativiteit vergt. De samenwerking met Banketbakkerij Tamminga en Verweij wordt daarom zeer gewaardeerd.

Wilt u op Koningsdag genieten van deze lekkernij en daarbij plaatselijke activiteiten steunen, maak dan gebruik van deze actie en deel dit bericht ook met mensen in uw omgeving.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk