Vreeswijks Kolkfeest

Op 7 september aanstaande zal voor de zesde keer het Vreeswijks Kolkfeest gehouden worden. Het feest is bedoeld voor een ieder die wat te maken heeft en of te maken heeft gehad met Vreeswijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: wonend in (Nieuw) Vreeswijk, maar ook als je in Vreeswijk op school hebt gezeten en hier eigenlijk geen verbintenis meer mee hebt. ‘Al met al een een gezellige feestavond waar je vele oude bekenden tegenkomt, en voor de Nieuw Vreeswijkers een stukje sfeer te proeven van Vreeswijkse dorpsgenoten. Het is dan ook een puur gemeenschappelijk dorpsfeest.’

Om dit feest tot een succes te maken heeft de organisatie een leuk avondprogramma dat zal worden begeleid door de coverband ‘Boston Tea Party.’ Ook de Gebroeders Ko komen langs.

Kaarten dienen vroegtijdig gereserveerd te worden want de kaarten zijn snel uitverkocht. De entrée prijzen zijn € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de tent. Kaarten zijn te bestellen bij Cafetaria Het Anker aan de Handelskade 88 in Vreeswijk. De voorverkoop is inmiddels gestart. Mocht het uitverkocht zijn houd dan de website van de organisatie in de gaten want soms worden daar nog kaarten aangeboden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk