Voorzitter KCN opent expositie

Afgelopen zaterdagmiddag heeft de voorzitter van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Henk Satijn, de expositie ‘Dari Bunga Sampai Bintang’ (Maleis/Indonesisch voor ‘Van bloem tot ster’) geopend in de galerie van het KCN.

Ondanks de ‘Authentieke Dag’ in Vreeswijk, het ‘Werfweekend’ van de Museumwerf en het abdominabele weer zijn er toch iets meer dan veertig mensen komen opdagen voor deze vernisage. De exposanten hebben hen niet teleurgesteld. De aanwezigen hebben ook de opening van de voorzitter zeer kunnen waarderen, met name omdat hij, zowel in het Maleis als in het Indonesisch, hen welkom heeft geheten, de expositie heeft geopend en de beide exposanten heel veel succes heeft gewenst.

De expositie is nog te bewonderen tot en met 27 september 2015. De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas is vrij toegankelijk op zater- en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren