Voortvluchtige hennepteler vervalt in de herhaling

Maandagmiddag is een man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in de wijk Hoog Zandveld. De man was eerder tot 150 dagen gevangenisstraf veroordeeld voor het hebben van een hennepkwekerij. Maar was sindsdien onvindbaar. Totdat de politie een tip kreeg van een wijkbewoner.

De politie: ‘Collega’s wisten dat hij geregeld bij een woning in Hoog Zandveld gezien was en gingen daarom daar aan de deur. Helaas voor hem was hij daar thuis en kon de man worden opgepakt.’

De politie die aan de achterdeur de wacht hielden voor mogelijk vluchten, stuitte weer op een hennepkwekerij. Zij roken roken bij de schuur een behoorlijke wietlucht. Toen zij de schuur binnengingen troffen ze daar een kleine hennepkwekerij aan.

De man is daarna aangehouden en meegenomen naar het politiebureau om gehoord te worden over de hennepkwekerij. Als dat onderzoek is afgerond, mag hij voor 150 dagen naar de gevangenis.

De kwekerij in de schuur

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren