Voortgaang bouw complex ‘De Dichter’

Enige tijd geleden zijn de afbouwwerkzaamheden aan het nieuwbouwcomplex ‘De Dichter’weer hervat. Mitros rondt de werkzaamheden in eigen beheer af, met de verschillende onderaannemers en leveranciers die voor het faillissement van aannemer Goldewijk al betrokken waren bij de bouw van het nieuwbouwcomplex. De (af)bouw van het nieuwbouwcomplex verloopt voorspoedig en nadert haar einde. Volgens de laatste planning worden de eerste woningen in juli opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Die zijn onlangs door Mitros op de hoogte gebracht. Tegen deze tijd moet het openbare parkeerterrein aan de achterzijde van het complex ook opgeleverd zijn, om de komende verhuisbewegingen te kunnen faciliteren. Vanaf medio april heeft de gemeentelijke aannemer de werkzaamheden weer hervat en zoals u wellicht heeft kunnen zien, vorderen de werkzaamheden gestaag.

De gemeente houdt de komende weken contact met Mitros. Zodra de definitieve opleverdatum van het openbare parkeerterrein en De Dichter bekend is informeren wij u hierover.

Heeft u vragen? Neemt u over de parkeerplaatsen contact op met de heer Haaksman (projectleider woonrijp maken openbaar parkeerterrein De Dichter), bereikbaar via telefoonnummer (030) 607 15 64 of j.haaksman@nieuwegein.nl. Met vragen over de huurwoningen van De Dichter kunt u contact opnemen met Myrte van der Gugten (Wijkconsulent Mitros Nieuwegein) via de klantenservice van Mitros op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur, bereikbaar op telefoonnummer 030 – 880 33 00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk