Voorleeslunch voor senioren

Elke laatste woensdag van de maand is er vanaf 11.00 uur een Voorleeslunch voor senioren in de bibliotheek van Nieuwegein. Op deze dag schotelt de organisatie u de mooiste, korte verhalen voor en serveren zij u een kostelijke lunch. Deze maand, op woensdag 28 augustus van 11.00 uur tot 14.00 uur, wordt de eerder voor 24 juli geplande wandeling naar de Poldermolen ingehaald. Deze wandeling is in juli uitgesteld vanwege het erg warme weer die week.

Wil je meer weten over de Poldermolen bij de kinderboerderij en vind je het leuk om samen met anderen te beweging? Kom dan op woensdag 28 augustus om 11.00 uur naar de Voorleeslunch. Eerst wordt er in de bibliotheek in de binnenstad van Nieuwegein een verhaal over Molens voorgelezen en geeft SportID voorlichting over goed bewegen en valpreventie.

Daarna lopen de deelnemers in twee groepen naar de Poldermolen in Park Oudegein. De actieve wandeling is onder leiding van SportID en de natuur bewonderaars route onder leiding van bibliotheek De tweede verdieping. Daar zal de molenaar de deelnemers ontvangen en gaat u samen picknicken. De molenaar zal vervolgens het één en ander vertellen over de molen.

Deelname aan de Voorleeslunch is gratis. Aanmelden kan via het e-mailadres: actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. Voorleeslunch en de datum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren