Voordrachten gezocht voor de Fairtrade Award bij Nieuwegein Awards

De Stichting Fairtrade Nieuwegein vraagt Nieuwegeiners om voordrachten te doen voor mensen, instellingen en/of organisaties die zich hebben ingezet voor Fairtrade in Nieuwegein. Ondernemers kunnen helaas niet meedingen omdat de Nieuwegein Awards al een Award uitreikt voor Ondernemer van het Jaar waar duurzaamheid een belangrijk criterium is.

In november heeft de Stichting Fairtrade Nieuwegein de samenwerking met de Nieuwegein Awards bekrachtigd door het tekenen van het contract. Voorzitter Annelies Heeres: “We zijn heel blij met deze samenwerking. De Nieuwegein Awards trekt een groot en breed publiek en door het toevoegen van een Fairtrade Award laten ze zien hier echt waarde aan te hechten en de gedachte van fairtrade onder een groot publiek te willen stimuleren.”

De Stichting heeft door hun Fairtrade Gemeente campagne al goed in beeld wie en welke organisaties zich inzetten voor fairtrade in Nieuwegein. Maar om zeker te weten dat niemand over het hoofd gezien wordt, roepen ze Nieuwegeiners op om suggesties aan de Stichting te laten weten. Dit kan via de website (www.fairtradenieuwegein.nl/award), waar ook de criteria terug te vinden zijn, of via de mail: info@fairtradenieuwegein.nl.

De jury bestaat uit het bestuur van de Stichting en wethouder en Fairtrade ambassadeur Hans Reusch. Voor de volgende editie zal de winnaar van de huidige editie worden gevraagd zitting te nemen in de jury.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk