Voor de 8e keer zaalvoetballen in de kerstvakantie

Al sinds 2012 organiseert SportID Nieuwegein het Mini WK zaalvoetbal in de kerstvakantie. Dit mini WK is onderhand uitgegroeid tot een begrip bij de jeugd in Nieuwegein. Elke editie staat weer garant voor veel voetbalplezier.

De opzet is door de jaren heen een beetje veranderd. Dit jaar wordt er gespeeld in de categorieën 6-7 jaar en 8-9 jaar op donderdag 2 januari. En voor de 10 t/m 12 jarige basisschoolleerlingen is het toernooi op vrijdag 3 januari. Voetbalervaring is niet per se nodig. Middelbare scholieren kunnen tegen elkaar strijden op donderdag in sporthal Galecop.

Sinds een aantal jaar is er ook een toernooitje voor volwassenen op vrijdag avond. Hier wordt gezellig een aantal potjes voetbal gespeeld en wordt er afgesloten met een hapje en een drankje.

Bij het mini WK wordt 4 tegen 4 gespeeld. Iedereen mag zelf een team maken van 4 tot 6 spelers. Heb je ook zin om mee te doen met dit voetbalspektakel in de kerstvakantie? Maak dan een team van 4 tot 6 spelers en schrijf je hier in. Misschien winnen jullie wel de beker!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren