Volg de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis van dichtbij

Wil je meer te weten komen over de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal en wil je dit van dichtbij meemaken? Geef je dan op voor een maandelijkse rondleiding. De volgende rondleidingen vinden plaats op woensdag 21 december.

Sas van Vreeswijk organiseert één keer per maand rondleidingen over het bouwterrein, mits de werkzaamheden het toelaten. Binnenkort ook eens in het weekend, maar dit keer op woensdag 21 december. Een unieke ervaring om de bouw van dichtbij te bekijken!

De gratis rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit een presentatie over een bepaald onderdeel van het project en een bezoek aan het bouwterrein. Per maand wisselt de invulling van de rondleiding. Op woensdag 21 december staan kazemat Vreeswijk-Oost en de verplaatsing ervan die deze winter plaatsvindt, centraal. Dat wordt een indrukwekkende operatie! Momenteel voert Sas van Vreeswijk de voorbereidende werkzaamheden hiervoor uit: bouwen van een bouwkuip, aanleggen van een gefundeerde baan waarover de kazemat zal worden verplaatst en meer. Deze plekken gaan we bezichtigen.

Datum en tijd
De eerstvolgende rondleidingen zijn op woensdag 21 december van 15.00 tot 16.00 uur en van 16.15 tot 17.15 uur. We beginnen vanwege de vroeger invallende duisternis eerder dan normaal en de rondleiding duren 1 uur. Je kunt kiezen op welk tijdstip je meegaat. Meld je snel aan want met een maximale groepsgrootte van 25 personen per rondleiding geldt: vol = vol.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar contact@sasvanvreeswijk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd van de personen die jij aanmeldt. Deelname is op volgorde van inschrijven. Mocht de groep vol zijn, dan plaatst Sas van Vreeswijk jou op een reservelijst. Bij de volgende rondleiding word je dan als eerste benaderd en krijg je voorrang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren