Katern

Voetbalschool T4U op Sportpark Galecop

Voetbalschool T4U gaat zijn eerste editie van de techniek3daagse organiseren. De driedaagse zal op 22, 23 en 24 augustus georganiseerd worden bij JSV Nieuwegein op Sportpark Galecop. In deze 3 dagen komen alle technische handelingen van het voetbal aan bod.Van het frontaal passeren, het kappen en draaien tot aan afronden. Bij ons zul jij na die 3 dagen een betere voetballer zijn! ‘Hiervoor hebben wij thema’s bedacht om het kindvriendelijk te houden, en het nog aantrekkelijker te maken voor het kind’ aldus Danielle Peijs namens T4U.

De eerste dag staat in het teken van de Cristiano Ronaldo dag. Hier gaan de spelers met name aan de slag met de frontale passeerbewegingen. Dag twee staat in het teken van de Frenkie de Jong dag. Hier gaan de spelers met name aan de slag met het kappen en draaien. Op dag drie zal de oefenstof van de vorige twee dagen gecombineerd worden met een stukje afronden.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we een ochtend- en middag cyclus houden. De groepen zullen worden samengesteld op basis van voetbalervaring, leeftijd en het niveau. Zo kan elk kind op zijn of haar eigen niveau voetballen, wat het plezier natuurlijk ook ten goede komt.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit evenement of wil je meer informatie over T4U? Kijk op de website van de organisatie of stuur een e-mail naar welkom@t4u.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren