Katern

Vocal Dating

Op 29 juni aanstaande geven drie koren, Prove It, Hatikwa en Vocal Group Utrecht een gezamenlijk concert in theater De Kom in Nieuwegein. Dit concert zal onder de naam ‘Vocal Dating’ een hernieuwde samenwerking zijn van de drie koren, na succesvolle deelname aan het televisieprogramma Korenslag. Naast deze koren zal ook voormalig Korenslag jurylid en bekend dirigent André Bijleveld een bijdrage leveren aan het concert.

In 2010 hebben deze koren alle drie meegedaan aan het televisieprogramma Korenslag. De koren zullen naast een aantal nummers uit Korenslag ook veel van het eigen huidige repertoire laten horen. Op een aantal momenten zullen ook gezamenlijke nummers worden gezongen, waaronder een nummer dat onder leiding van André Bijleveld is ingestudeerd.

Het behalen van de finale van het televisie programma Korenslag in 2011, markeerde voor het Nieuwegeinse jongerenkoor Hatikwa het startpunt van een tweede leven van het koor. Dit ging verder met de beslissing om de studio in te gaan voor de opname van een eerste cd. Deze cd “Hope Arise” is inmiddels af en nu is het tijd voor nieuwe uitdagingen. “Vocal Dating” past daar helemaal in! Onder leiding van dirigent David de Geus brengt Hatikwa liedjes, die recht doen aan de missie van het Nieuwegeinse jongerenkoor.

Het concert ‘Vocal Dating’ begint om 20:00 uur in theater De Kom in Nieuwegein. Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van het theater De Kom en kosten 15 euro per stuk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren