Vluchtende Nieuwegeiner in de kraag gevat

Tegen een 41-jarige automobilist uit Nieuwegein is donderdag 2 april proces-verbaal opgemaakt. De Nieuwegeiner ging er vandoor toen agenten hem wilden controleren. Op zijn vlucht in een Audi nam hij grote risico’s en veroorzaakte mogelijk schade aan derde(n).

Agenten wilden omstreeks 11.20 uur de Nieuwegeiner op de A12 ter hoogte van de afslag Laagraven aan de kant zetten. Hij stopte echter niet, maar reed weg via de Laagravenseweg richting Nieuwegein. De agenten zetten de achtervolging in, waarbij de Nieuwegeiner diverse malen het rode verkeerslicht negeerde, de doorgetrokken strepen ruim overschreed en zeer grote risico’s nam. Een buschauffeur wist ternauwernood een aanrijding met de vluchtauto, een Audi type A8, te voorkomen. Diverse andere automobilisten moesten voor de aanstormende Audi uitwijken.

De route die de bestuurder van de vluchtauto nam, was als volgt: Laagravenseweg- Plettenburgerbaan-’s Gravenhoutseweg-Henri Dunantlaan-Parkhout-Roerdomplaan-Buizerdlaan en Koningfazant. Hij stopte uiteindelijk op de Ringfazant waar hij werd aangehouden en de auto werd afgesleept.

Als u schade heeft opgelopen door toedoen van deze automobilist of informatie kunt geven over het verkeersgevaarlijke rijgedrag van de Nieuwegeiner, wilt u dan alstublieft telefonisch contact opnemen met de politie Nieuwegein via het telefoonnummer 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren