VIP kaarten Nieuwegein Awards 2011 als beloning

Stichting Wijkoverleg Galecop is sponsor van Nieuwegein Awards 2011. ‘Dit evenement voor en door inwoners van Nieuwegein verdient onze ondersteuning’ aldus Klaas Hulzebos, voorzitter van Stichting Wijkoverleg Galecop. Er zijn dan ook twee VIP kaarten aangekocht.
In lijn met de opzet van Nieuwegein Awards 2011 heeft het bestuur besloten deze kaarten ter beschikking te stellen aan een actieve en betrokken bewoner van Galecop. Tijdens het wijkoverleg is besloten om de heer Van de Dungen te belonen voor zijn belangeloze inzet om de buurt schoon te houden van zwerfvuil. De heer Van de Dungen is een bekend persoon in de wijk, alwaar hij met een prikker regelmatig door de wijk gaat om de buurt schoon te houden. Daarnaast onderhoudt hij het voetbalplein bij zijn huis door het tweemaal per week aan te vegen. De heer Van de Dungen is reeds 80 jaar maar gaat onvermoeibaar door met het op orde houden van de wijk.Het wijkoverleg zet zich in voor de leefbaarheid van de woonomgeving en de actie en inzet van de heer Van de Dungen is voor ons een goed voorbeeld van de persoonlijke bijdrage die elke wijkbewoner kan hebben bij het leefbaar houden van de wijk. Dit is een voorbeeld dat navolging verdient. Onlangs overhandigde Klaas Hulzebos de kaarten aan het echtpaar Van de Dungen en wenste hun een hele leuke avond tijdens Nieuwegein Awards 2011 op 5 februari 2011.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: