Vijf maart gaat de ‘Gein Express’ rijden

Op vijf maart aanstaande zal de ‘Gein Express’ (BoodschappenPlusbus) zijn eerste rit rijden. Deze bus is een samenwerkings- project met het Nationaal Ouderenfonds en heeft als doel om 55-plussers uit Nieuwegein een gezellig dagje uit te bezorgen. Iedere maand zal van maandag t/m vrijdag de Gein Express rijden. Naast de chauffeur en gastvrouw kunnen zeven ouderen mee op stap, iedereen wordt thuis opgehaald en weer teruggebracht. De bus is voorzien van een rolstoellift en rollators kunnen ook mee.

De voorzitter van de Stichting Gein Express: ‘Iedere maand is er een ander programma. Zo kunnen mensen in de maand maart een bezoek brengen aan het zilvermuseum in Schoonhoven, het glasmuseum in Leerdam, het Flipjemuseum in Tiel, TV-programma bijwonen van omroep MAX, winkelen in Overvecht, Bisonspoor en Hilvertshof, of een pannenkoek eten in de Lage Vuursche en andere uitjes.’

Voor deelname aan een activiteit of informatie kunt u zich aanmelden bij de projectleider Harry Rietveld. Dit kan op de dinsdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur of op de vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur via telefoonnummer: 06-21234993 of per e-mail stichtingeinexpress@hotmail.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk