Katern

Vijf jaar De Boog: schaakactiviteiten

Buurtcentrum De Boog viert zijn eerste lustrum op 29 en 30 augustus. Op 30 augustus zijn er diverse activiteiten op de parkeerplaats tussen De Boog en het winkelcentrum. Twee bijzondere activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Schaakschool Schaakmeester_P, die ook in De Boog gevestigd is. Het gaat om een simultaanwedstrijd en een consultatiepartij.

Een simultaanpartij betekent, dat één schaker tegelijkertijd tegen een groot aantal andere schakers speelt. De simultaan wordt gegeven door FideMeester (FM) Joost Mellegers. Er kunnen maximaal 25 deelnemers tegelijk meedoen. In het eerste uur mogen opengevallen plaatsen door andere deelnemers ingenomen worden. Hiermee kan het totaal aantal tegenstanders oplopen tot wel veertig.

Deelnemers voor de simultaan kunnen zich opgeven bij Schaakmeester_P, alias PieterJan Mellegers, telefoon 030- 60 38 38 5 of e-mail schaakmeester@wanadoo.nl. Nadat er 25 deelnemers geregistreerd zijn wordt er een wachtlijst aangelegd, voor het geval er deelnemers zijn die snel klaar zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk