Video: ‘Geslaagd GRAS festival op Buurtplein Batau’

Afgelopen zaterdag 23 juni was de binnentuin van Buurtplein Batau aan de Dukatenburg omgetoverd tot circusachtig feestterrein. Op het muziekpodium was een line-up van Nieuwegeinse artiesten te bewonderen. Circus SNOR was aanwezig om heldhaftige kinderen en stoere volwassen te leren hoe je jongleert of op een grote bal kon loopt. Ook werden de bezoekers uitgedaagd om op een eenwieler te fietsen.

De minder dapperen konden gewoon lekker op het terras genieten waar IJsmakerij Schep ijsjes uitdeelde en waar iedereen kon genieten van koele drankjes en heerlijk eten. Ook een boekenruiltafel, een uitgelezen kans voor bezoekers om met nieuw leesvoer naar huis te gaan stond klaar en had je je boek al uit dan kon je er iemand anders mee blij maken. Ook was er muziek en dans. Zo kwam oud wethouder Martijn Stekelenburg zingen maar ook diverse koren uit Nieuwegein.

Martijn Stekelenburg

Dit festival voor en door de buurt werd mogelijk gemaakt door Stichting De Baten in samenwerking met De Kom, theater en kunstencentrum, Fair’s eerlijk eten en drinken en MOvactor. Onze reporter Frans Evers en videograaf Jos van Vogelpoel gingen langs en maakten bovenstaande impressie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren