Vijf-gangen diner enthousiast ontvangen door buurtbewoners

Op 2e kerstdag is dit jaar door de kookgroepen van Buurtplein Doorslag een lekker vijf-gangen diner gemaakt. Dit voor 37 wijkbewoners die normaal bij in het Buurtplein komen eten, maar nu vanwege het Coronavirus noodgedwongen thuis de kerst vierden en thuis moesten eten. Ook het koken moest aangepast worden door Corona waarbij twee teams van vier kookmaatjes het vijf-gangen diner bereidde. Drie teams van verzorgden de bezorging. Een aantal gasten kwamen zelf, geheel Coronaproof, hun diner-box afhalen in het Buurtplein om zo er even uit te zijn en nog even een gezellig praatje te maken.

Eén van de bezorgteams had een gitaar bij zich en luisterde het bezorgmoment op met live muziek. Naast het vijf-gangen diner was er nog een speciaal voor deze kerst gemaakt memory spelletje, een veilig led kerst-thee lichtje, een kerstkaart en lekker flesje wijn erbij.

‘De reacties van zowel de afhalers als de mensen waar bezorgd is, waren lovend zowel voor het eten als alle moeite die gedaan was. Ook de vrijwilligers hebben genoten van het samen koken, inpakken en bezorgen. We kijken uit naar weer koken met de buurtgenoten op het Buurtplein zodat we naast het eten weer van elkaars gezelschap en verhalen kunnen genieten’ aldus Jan Joost Meijs.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren