Katern

Vier cadeaus voor de geldwolf

Het is misschien niet zo’n aardig woord, maar laten we eerlijk zijn; we kennen ze allemaal wel. De mensen die daadwerkelijk dol zijn op geld. Dit wil niet zeggen dat ze direct ook gierig zijn, maar het zijn die mensen die er gewoon altijd ruim bij zitten op financieel gebied. Niet omdat het ze aan komt waaien. Nee, ze vinden geld belangrijk én interessant. Het is dan soms ook lastig om voor zo iemand een geschikt cadeau te bedenken. Wat ze willen hebben, hebben ze al en de rest sparen ze. Om toch niet met lege handen aan te komen, hier een aantal cadeausuggesties.

1. Crypto
Ongetwijfeld is jouw financiële vriend of vriendin al bekend met investeren in crypto maar toch blijft het een topcadeau om een nieuwe, onbekende of gewoon een bekende cryptomunt te geven. Het fijne is dat dit al voor ieder budget kan, van heel duur tot heel goedkoop. Hoe je dit koopt? Gewoon eenvoudig via een betrouwbare site zoals bitsoft 360. Neem van ons aan, dit is een schot in de roos bij de meeste financiële liefhebbers.

2. Kennis
Natuurlijk leest jouw financiële vriend al veel over geld, beleggen en investeren. Maar wellicht heeft hij of zij nog geen abonnement op een speciale krant. Denk aan een jaar lang in het weekend een Financieel Dagblad ontvangen of om het nog internationaler te maken The Financial Times. Hier zal hij of zij ongetwijfeld nieuwe kennis uithalen, die vervolgens weer gebruikt kan worden om verder het vermogen uit te breiden.

3. Opleiding
Kennis is macht, dit vergaar je zoals je kunt lezen via de krant maar nog beter via een specifieke opleiding. Een interessante cursus of opleiding geven is dan ook een goed idee. Van verdieping in de eerdergenoemde cryptowereld tot een cursus over de monetaire unie. Allemaal interessante cadeaus voor iemand die financieel een volgende stap wil zetten.

4. Spaarvarken
En vergeet natuurlijk ook niet om bovenstaande serieuze cadeaus te combineren met een grapje. Geef hem of haar een ouderwets spaarvarken om ook aan te geven dat niet al het geld opgepot hoeft te worden. Geld is er tenslotte ook zeker om te laten rollen. En natuurlijk laat een financieel liefhebber dit het liefste zijn kant op rollen, maar de economie een beetje stimuleren is ook wat waard.

Kortom, uiteindelijk is iedereen gek op geld en helemaal wanneer het op zijn of haar spaarrekening staat. Maar de één is wel meer liefhebber dan de ander. Wanneer iemand dol is op geld, grijp dan die eigenschap aan voor een cadeau en je weet zeker dat het een schot in de roos is!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk