Vier aanhoudingen na vechtpartij Sperwerlaan

Vier mannen zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na een vechtpartij in de omgeving van de Sperwerlaan/Roerdomplaan in Nieuwegein. Ter plekke troffen agenten bij de Buizerdlaan rond 04.30 uur een 18-jarige jongen uit Nieuwegein aan met onbekend letsel. Hij verklaarde geslagen te zijn door een groep mannen.

Aanleiding zou mogelijk een uit de hand gelopen woordenwisseling zijn op straat. De gewonde jongen is met de ambulance overgebracht naar het UMC.

Ter plekke troffen agenten ook een 18-jarige man uit Nieuwegein en een 23-jarige man uit Zwolle. Zij werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het geweld. Enkele uren later, rond 06.45 uur, meldden zich twee 17-jarige jongens uit Nieuwegein. Zij zijn ook aangehouden. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren