Uitreiking certificaten Cambridge English aan Oosterlicht-leerlingen

Afgelopen maandag 28 oktober ontvingen 76 leerlingen hun FCE, CAE en CPE Certificaten in een feestelijk aangekleed studiehuis van het Oosterlicht College in Nieuwegein (OCN). Het ‘B2 First Certificate in English’ werd uitgereikt aan leerlingen die vorig jaar in klas 3 VWO of 3 HAVO zaten en het Cambridge Certificate for Advanced English aan leerlingen die vorig jaar in klas 5 vwo zaten. Een aantal 5 vwo-leerlingen ontving het Certificate for Proficiency in English, een certificaat op het hoogste niveau.

Cambridge English, ook wel versterkt Engels genoemd, kan op het Oosterlicht in Nieuwegein vanaf de brugklas worden gekozen door leerlingen met een HAVO- of VWO-advies met een bijzondere belangstelling voor de Engelse taal. De school biedt deze taalverdieping aan in samenwerking met de Universiteit van Cambridge.

Op het Open Huis van vrijdag 17 januari 2020 informeert de school belangstellenden graag over de voordelen en uitdagingen van Cambridge English. De avond duurt van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren