Video: Wethouder opent kermis in Nieuwegein

In de binnenstad van Nieuwegein heeft wethouder Johan Gadella woensdagmiddag de kermis geopend. De kermis is open tot en met zondag 29 mei en staat op de grote parkeerplaats nabij winkelcentrum Cityplaza (P-West) in de binnenstad, tussen de Hage-, Schouw- en Spoorstede. Alle dagen is het op de kermis eurodag. Alle attracties kosten dus een euro.

Speciale gast is op zaterdag 28 mei Jort Knotter. Knotter speelt Job in GTST en zal die avond om 19.00 uur aanwezig zijn.

Er zijn veel attracties voor zowel jong en oud waaronder: Botsauto’s, ballenfontein, de Booster, Brakdance, blikken gooien, de Euroball, Funhouse Central Park, diverse spelletjes, Hollywood Star etc. En veel kraampjes met lekkernijen. De kermis is geopend van 13.00 uur tot 23.00 uur. Alleen de laatste dag is de kermis open tot 20.00 uur.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel ging even langs met zijn videocamera om voor u een videoverslag te maken. Onze fotograaf Arend Bloemink maakte er een foto van en …….. dat ziet u gebeuren in de video rond 2 minuut 30.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk