Katern

Video: Sinterklaas logeert in Nieuwegein!

Sinterklaas logeert nog tot en met 3 december in Cityplaza. Sinterklaas was namelijk in Spanje erg gecharmeerd van een leegstaand winkelpand op de eerste verdieping naaste de roltrappen op het winkelcentrum. Hij gaf zijn Bouwpieten de opdracht om deze winkel om te bouwen tot zijn tijdelijke woning; ‘Het huis van Sinterklaas!’ Onze videografen Jos van Vogelpoel en Frans Evers gingen vanmiddag even op de thee bij de Goedheiligman.

Super leuke activiteiten in Cityplaza
Sinterklaas zit nog tot en met 3 december in zijn nieuwe huis. De Sint is daar iedere zaterdag, zondag en woensdag te vinden. En als hij thuis is, mag iedereen langskomen. In het Huis van Sinterklaas is heel veel leuks te doen. Geef je wens door in de magische ruimte, help Sinterklaas met mijters tellen, schrijf mee aan zijn grote verlanglijst en nog veel meer. Je kan zelfs je Pietendiploma halen.

Haal je Pietendiploma!
Sinterklaas is een zeer druk man en altijd opzoek naar nieuwe Pieten. Daar heeft de Sint wat op bedacht: het Pietendiploma. Om het Pietendiploma te bemachtigen moet je alle opdrachten verspreid in heel Cityplaza doen. Het werkt heel simpel. Haal een stempelformulier bij één van de winkels in Cityplaza. Elke opdracht levert een stempel op van de Sint. Lever je volle formulier in en je mag jezelf een gediplomeerd Piet noemen!

Programma ‘Huis van Sinterklaas’
Zaterdag 2 december 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur
Zondag 3 december 13.00 tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren